Ontzettend veel Nederlanders gaan ieder jaar op vakantie er zijn zelfs mensen die meerdere keren per jaar op vakantie gaan. Als je op vakantie gaat is het natuurlijk ontzettend handig als je van te voren weet hoe je naar je bestemming gaat. Hoe ver de vakantiebestemming is, is van groot belang.

Met de trein

Met de trein reizen is binnen Europa ontzettend fijn. Er zijn steeds meer treinen die directe verbindingen hebben met de grote steden. Dit maakt het reizen veel makkelijker maar ook leuker omdat je zo op de deze manier een stuk meer ziet van de omgeving dan dat je in het  vliegtuig ziet. Ook is het voor niemand inspannend. Het enige waar je op moet letten is je station waar je uit moet stappen.

Met de auto

Al meer dan tientallen jaren geleden gingen mensen al met de auto op vakantie. Vroeger gingen de meeste mensen dan naar de camping in Friesland maar hedendaags gaan er ontzettend veel mensen met de auto op vakantie naar Zuid-Spanje of Kroatië. Ondanks dat het 2 dagen rijden is vinden de meeste mensen het niet eens erg. De meeste mensen vinden het wel gezellig. Met de auto is het ongeveer 15 uur rijden, dit is voor de meeste mensen prima te doen. Ook is het goedkoper reizen met de auto dan dat je bijvoorbeeld de vliegtuig pakt.

Met het Vliegtuig

De meeste mensen die op vakantie gaan kiezen er tegenwoordig voor om het vliegtuig te pakken. Veel mensen kiezen ervoor om dan via Schiphol te reizen. Het is een stuk sneller reizen dan dat je de auto pakt en de prijzen zijn tegenwoordig ook stukken lager.  Als je ervoor kiest om het vliegtuig te pakken naar Barcelona dan is het maar 2,5 uur vliegen. Er zijn ontzettend veel cityhoppers die naar Barcelona vertrekken vanuit Schiphol. Schiphol is makkelijk te bereiken per trein of auto. Er zijn altijd wel parkeerplekken beschikbaar op Schiphol als u het tijdig aangeeft.

Spanje op de fiets verkennen? Lees ons artikel over fiets ideeën voor Spanje.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.