Heb je binnenkort iets speciaals te vieren of ga je reizen met een groot gezelschap? Dan kan het huren van een privé vliegtuig de perfecte uitkomst bieden! Een privévliegtuig kan zowel een leuke oplossing zijn voor een groepsreis als een incentive reis. De reis kan volledig op maat gemaakt worden door middel van aankleding, catering, luchthavens en vertrektijden. Een gezelschap voor een reis in een privévliegtuig kan uit 10 tot 400 personen bestaan.

Bepaal zelf de luchthaven, vertrektijden en mate van luxe in je eigen privé vliegtuig

Een prive vliegtuig huren neemt vele voordelen met zich mee. Normaal gesproken moet je altijd rekening houden met een vaste dienstregeling en vaste luchthavens. Huur je een privé vliegtuig, dan kun je zelf de luchthaven en de vertrektijden kiezen. Kies voor tijden en plekken die jou uitkomen en je deelt het vliegtuig met andere reizigers. Je kunt genieten van een fijne vlucht met alleen je eigen reisgezelschap. Verder zal de vlucht aan al je wensen en behoeften voldoen. Zo kun je kiezen uit catering en de mate van luxe. Verder bespaar je met een eigen privé vliegtuig veel kostbare tijd, je hoeft namelijk niet in een wachtrij te staan op de luchthaven.


Voordelig met een privé vliegtuig vliegen

Een privé vliegtuig zorgt voor een onvergetelijke vlucht met je reisgezelschap, maar het kan in sommige gevallen ook nog eens heel voordelig zijn. De vlucht wordt namelijk compleet naar jouw wens ingericht. Zo kan je zelf kiezen voor de luchthavens die dicht bij de bestemming liggen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere bestemming op een dag te bezoeken. Je hoeft hierdoor dus geen aparte vluchten te boeken die goed op elkaar aansluiten. Ten slotte kan vliegen met een privé vliegtuig ook een stuk voordeliger zijn wanneer je met een grote gezelschap reist.  

Kies voor een unieke reiservaring met een privé vliegtuig

Een reis met een privé vliegtuig is een unieke ervaring. De vlucht kan verder nog specialer worden gemaakt voor bedrijven en overheden. Zo kan bijvoorbeeld het toestel worden aangekleed met je bedrijfslogo. Daarnaast kunnen er ook vele extra´s geregeld worden, zoals lokaal vervoer en overnachtingen. Het huren van een privé vliegtuig is ideaal voor VIP reizen, sport reizen, congressen, incentive reizen, productpresentaties of beursreizen.

 

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.