categorie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Op roadtrip door Europa

Met de auto op vakantie door Europa is iets wat veel mensen ondernemen. Er valt in ieder seizoen ontzettend veel te zien en te beleven. Het doel van reizen met de auto door Europa is voor ieder verschillend. Veel landen hebben een goede infrastructuur waardoor het gemakkelijk is om met een auto te reizen. Tevens is het gemakkelijker om op plaatsen te raken waar openbaar vervoer niet komt. Wanneer het lijstje met reisbenodigdheden is gemaakt, krijgt de vakantie al meer gestalte. Het plannen van de reis is zeker handig, om uitgerust en voorbereid op pad te gaan. Van tandenborstel tot aan de verzekeringen, alles moet even op een rijtje worden gezet.

Oost Europa

Europa ligt open om op roadtrip te gaan met een auto. Of het nu om een natuur- of een stedentrip gaat, het is lastig om verveeld te raken. In Tsjechië is er zo voor ieder wat te beleven. Even de stadscultuur van Praag ervaren is ontzettend leuk. Het centrum zit vol met leuke bezienswaardigheden, van winkelen en wandelen langs en over de stadsbruggen tot aan diverse concerten. Maar de natuur van Tsjechië is ook adembenemend en daar kom je met de auto automatisch doorheen. Meren en watervallen in Slovenië en Kroatië zijn een must voor de natuurliefhebbers om een keer te bekijken. Het meer van Bled in Slovenië biedt opties voor actieve vakanties van wandelen tot aan watersport. De schilderachtige omgevingen van Tsjechië, Slovenië en Kroatië horen eigenlijk op ieders verlanglijstje te staan.

Het Zuiden

Meer in de richting van het zuidwesten van Europa is de omgeving minstens zo prachtig. Van de heerlijke stranden van Barcelona in Spanje en Biarritz in Frankrijk kan men zich daar met de auto heel gemakkelijk tussen stad, strand en andere natuur begeven. Even met de auto de bergen inrijden is ook heerlijk, om vervolgens weer af te koelen in de zee. Stad en natuur liggen daar heel dicht bij elkaar. Zeker is het aan te raden om via de vele restaurantjes en mooie stranden van de Côte d’Azur, door te rijden het mooie Italië in. Cinque Terre is een prachtig natuurpark wat omringd door een aantal dorpjes, gerust aan de roadtrip door Europa toegevoegd mag worden.

Regels en veiligheid

Verkeersregels vertonen overeenkomsten maar verschillen zeker per land. De regels van te voren goed bestuderen is zeker belangrijk om ongelukken te voorkomen. Op autoverzekeringen.nl valt de nodige informatie te vinden voor een passende autoverzekering die zeker belangrijk is wanneer men met de auto door Europa op reis is. Hier kan men gemakkelijk een autoverzekering vergelijken én uiteindelijk een autoverzekering afsluiten.
Dus eerst even stoppen bij het controleren van de autoverzekering en reisverzekering is de basis voor een geslaagde reis.

Vakantiehuizen

Ontspannen door een Zanzibar vakantie

Op vakantie naar een stukje paradijs op aarde? Overweeg dan eens een Zanzibar vakantie. Zanzibar is onderdeel van Tanzania en heeft een semi-autonome status. Zanzibar is een smeltkroes van culturen niet in de laatste plaats omdat het eiland in verschillende handen is geweest. Maak je tijdens je Zanzibar vakantie een wandeling door Stone Town, dan zie je nog steeds de culturele invloed die de Arabieren, Portugezen en het Verenigd Koninkrijk heeft gehad. Hoe dan ook: een Zanzibar vakantie is een vakantie naar een van de mooiste stukjes aarde.

Ultieme zon-, zee en strandvakantie

Met name voor mensen die zoeken naar de ultieme zon, zee en strandvakantie doen er goed aan een Zanzibar vakantie te boeken. De zandstranden zijn er hagelwit, het is er altijd heerlijk warm en ook het water is het altijd bijzonder aangenaam. In Zanzibar kun je – als je wilt- ook zwemmen met dolfijnen, ook iets dat je een keer gedaan moet hebben.

Smalle straatjes en kruiden plantages

Een Zanzibar vakantie biedt echter heel wat meer dan alleen strand, zon en zee. Heel veel meer zelfs.  Op Zanzibar is genoeg te zien en te beleven. Neem alleen al ‘hoofdstad’ Stone Town, een stad met opvallende smalle straatjes. Vroeger werden de slaven door deze smalle straatjes gedreven, ook weer een spoor uit de rijke historie van Zanzibar. Nu is Stone Town de kruiden stad. Je ruikt er tijdens je Zanzibar vakantie steeds heerlijke kruiden en kunt met een gids op bezoek bij een van de lokale plantages die Zanzibar rijk is. Overigens kun je ontspannen door Zanzibar lopen tijdens je vakantie, het criminaliteitscijfer is er namelijk erg laag. Een Zanzibar vakantie is dus ook een onbezorgde vakantie.

Ontmoet de Zanzibar Franjeaap en de blauwe meerkat

Tijdens je Zanzibar vakantie geniet je niet alleen van een heerlijk klimaat maar zeker ook van unieke dieren- en plantensoorten. Wat te denken van bijvoorbeeld de Zanzibar Franjeaap Zanzibar Franjeaap, een aap die alleen nog op Zanzibar leeft.  Verder loop je er zomaar de boomklipdas, de blauwe meerkat, de Afrikaanse civetkat en verschillende mango-soorten tegen het lijf.

Zanzibar was vroeger vooral oerwoud

In het water leven diverse soorten ook al heel bijzondere zeeschildpadden. Geniet je van je Zanzibar vakantie, dan kun je je geen voorstelling meer maken van hoe Zanzibar er voeger uitzag, toen was het eiland namelijk niet meer dan een groot oerwoud. Daar is nu met uitzondering van in het Jozani Chwaka Bay National Park niets meer van terug te zien.

Boek ook een safari

Het eten op Zanzibar is prima. Je eet er wereldgerechten in de grotere hotels en grotere restaurants, maar kunt er ook de prima lokale keuken eens proberen. Als je er dan toch bent is dat zeker de moeite waard. Nog iets; daal af naar Tanzania en boek daar een van de vele safari’s die aangeboden worden. Met een gids rijd je niet alleen dwars door de tropische regenwouden, maar sta je zomaar oog in oog met dieren die je alleen kent van de televisie. Een aanrader dus, zowel zo’n safari als een Zanzibar vakantie.

Vakantiehuizen

De leukste vakanties op Terschelling

Een vakantie in een vakantiewoning op Terschelling begint bij de mooie reis naar het eiland. Neem de veerboot van Harlingen naar het eiland en laat de stress van alledag achter op het vasteland. Al bij aankomst vang je een eerste glimp op van de bijna eindeloze duinlandschappen die het binnenland van het eiland kenmerken en deze nodigt je tijdens je vakantie op Terschelling uit tot lange wandelingen. Ook fietstochten op de vlakke en verkeersvrije paden van het eiland zorgen voor een goed humeur tijdens je vakantie op Terschelling.

<Vakantie op je eigen tempo in een vakantiehuis op Terschelling


Op vakantie op Terschelling kun je eindelijk een goede nachtrust krijgen of de dag vroeg beginnen met een sportieve joggingtour op het strand. Tijdens je vakantie op Terschelling kun je genieten van de absolute onafhankelijkheid om je vakantie individueel naar eigen wens in te richten. De weg naar de kust is nooit ver weg op het eiland en voorzieningen zijn geen probleem op Terschelling. Vooral West-Terschelling, de hoofdplaats van het Noordzee-eiland, heeft goede winkelmogelijkheden en nodigt met zijn gezellige centrum uit tot wandelingen. Een vakantie op Terschelling biedt voor iedere vakantieganger iets passends: Je vindt er kleine vakantiehuizen op eenzame locaties op het eiland, maar ook gezellige appartementen voor het hele gezin of luxueus ingerichte huizen met highlights zoals een zwembad of sauna.

<Er is zoveel te ontdekken tijdens een vakantie op Terschelling>


Start vanuit je vakantieappartement op Terschelling voor heerlijke excursies op het eiland. Ontdek de flora en fauna tijdens wandelingen in de natuur en neem je viervoeter rustig mee tijdens je vakantie op Terschelling. Terschelling is een eiland waar een vakantie met hond echt leuk is, want je lieveling is niet alleen een welkome gast in veel accommodaties, maar kan zich ook naar hartelust uitleven op de meeste strandgedeelten van het eiland. Een wandeling door het wad onder deskundige begeleiding mag je niet missen tijdens je vakantie op Terschelling. Als je meer wilt weten over het Noordzeelandschap van het eiland, raden we een bezoek aan het Centrum voor Natuur en Landschap in West-Terschelling zeker aan.

<Een vakantie op Terschelling heeft het hele jaar door zijn charme


Een vakantie op Terschelling is niet alleen in de warme zomermaanden de moeite waard, want elk seizoen heeft hier zijn eigen charme. Als je van natuur en stilte houdt, moet je het eiland zeker bezoeken in de wintermaanden, wanneer de duinen besneeuwd zijn en je het strand vaak helemaal voor jezelf hebt op lange strandwandelingen met een frisse Noordzee bries. De lente, met zijn milde temperaturen, is een geweldig seizoen voor een sportieve fietsvakantie, terwijl de herfst je uitnodigt om met het hele gezin te gaan vliegeren. Ook vogelaars komen tijdens een vakantie op Terschelling met zijn kleurrijke biodiversiteit aan hun trekken. Ontdek de vele facetten van het eiland tijdens je vakantie op Terschelling en ga gewoon lekker genieten!

Wil je liever een van de andere Waddeneilanden genieten. Neem eens een kijkje op Waddenplaats.nl voor vele huisjes, bungalows, chalets en meer.

Vakantiehuizen

Tips voor een goed beveiligde woning tijdens je vakantie

Tips voor een goed beveiligde woning tijdens je vakantie


Het is zover! Je gaat er eindelijk tussenuit, even weg – genieten van die welverdiende vakantie waar je zo reikhalzend naar hebt uitgekeken. Je hebt de afgelopen week veel tijd besteed aan het voorbereiden van de reis, maar… heb je eigenlijk ook al nagedacht over het goed beveiligen van je woning? Je wilt natuurlijk niet dat de vakantiepret wordt onderbroken wanneer je te horen krijgt dat er is ingebroken en dat je halsoverkop naar huis moet om alle zaken af te handelen. Lees snel verder voor onze tips om jouw woning veilig achter te laten en met een gerust gevoel vakantie te kunnen vieren!

Alles op slot voor vertrek

Wellicht een open deur, maar vergis je niet – een slot is zo over het hoofd gezien. Ga ruim op tijd weg voor je vakantie, zodat je uitgebreid de tijd hebt om alle sloten van ramen, deuren en kozijnen na te lopen. Sluit alles goed af, indien mogelijk met een dubbel slot. Zo maak je het inbrekers een stuk moeilijker om binnen te komen.

Het slimste is om al bij de aanschaf van je kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien na te gaan hoe goed beveiligd ze zijn. Het zogenaamde Politiekeurmerk geeft aan dat toepassingen veilig zijn, dus let hier zeker op wanneer je gaat verbouwen.

Waardevolle spullen? Stop ze in de kluis!

Dieven halen, wanneer ze een huis eenmaal binnn zijn, echt alles overhoop! Je kunt het je zo gek niet bedenken. Zorg dus in ieder geval dat de meest waardevolle spullen die je hebt, veilig achter slot en grendel liggen. Sieraden, contant geld en belangrijke documenten kun je tijdens je vakantie het beste in de kluis stoppen. Zo weet je zeker dat dingen die je echt niet kwijt wilt, in ieder geval veilig zijn.

Laat het lijken alsof je ieder moment thuis kan komen

Hoe meer tijd inbrekers hebben, hoe groter de kans dat ze jouw woning zullen kiezen om binnen te dringen. Laat het dus lijken alsof je ieder moment kunt thuiskomen, zodat dieven niet in de verleiding komen. Je kunt tegenwoordig slimme schakelaars kopen die op vooraf ingestelde tijden aan- en uitschakelen. Zo kun je ervoor zorgen dat het licht in de woonkamer bijvoorbeeld iedere avond een paar uur brandt, zodat het huis niet onbewoond lijkt. Je kunt daarnaast ook een kopje op tafel zetten naast een opengeslagen tijdschrift of een boek.


overige blogs Vakantiehuizen

Wat moet je regelen bij een verhuizing naar het buitenland?

Wat moet je regelen bij een verhuizing naar het buitenland?


Bij een verhuizing naar het buitenland zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Vaak moet er veel meer geregeld worden, dan wanneer je naar een andere plek binnen Nederland zou verhuizen. Daarbij vergt de verhuizing van je inboedel naar een woning in het buitenland vaak een uitgebreidere voorbereiding! Je wilt de meubels niet alleen heelhuids naar je nieuwe huis laten vervoeren, maar dit ook zo snel mogelijk laten doen. Het is bijvoorbeeld bepaald niet efficiënt om zelf meerdere keren met een aanhanger op en neer te rijden. De precieze zaken die voor een verhuizing naar het buitenland geregeld moeten worden, verschillen per land.

Belangrijke zaken regelen bij de overheid

Voordat je naar het buitenland vertrekt, is het belangrijk om een DigiD aan te vragen. Zo behoud je de toegang tot overheidswebsites. Veel mensen hebben al een DigiD aangevraagd. Enkel wanneer je nog maar net in Nederland bent, zal dit niet het geval zijn. Ook dien je een emigratie te melden bij je gemeente. Dit geldt alleen, wanneer je voor minimaal acht maanden naar het buitenland gaat. Je kunt zo’n verhuizing vanaf 5 dagen voor je vertrek doorgeven. Controleer op de website van de Belastingdienst, welke zaken je hier nog dient te regelen voor je vertrek.

Een verhuisbedrijf inschakelen voor de verhuizing

Om de verhuizing naar het buitenland soepel te laten verlopen, kan het slim zijn om een verhuisbedrijf in te schakelen. Verhuisbedrijven beschikken over de kennis en kunde om de inboedel snel en schadevrij naar het buitenland te vervoeren. Wees op tijd met het inschakelen van een verhuisbedrijf, aangezien een dergelijke verhuizing ook voor hen de nodige voorbereidingstijd zal kosten. De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf zullen sterk afhankelijk zijn van de te verhuizen inboedel en het land van bestemming. Meer informatie over verhuizen in het algemeen vind je hier.


overige blogs Vakantiehuizen

Gevelbekleding: wat is het en wat moet je ermee?

gevelbekleding

Gevelbekleding: wat is het en wat moet je ermee?


Ja, oké, de naam geeft behoorlijk wat weg maar waar dient het dan voor? Waar bestaat het uit, hoe leg je het aan en hoe maak je het schoon? Vragen, vragen, vragen. Daarom is het nu de tijd voor antwoorden, antwoorden, antwoorden.

Wat is het?

Gevelbekleding is niets meer of minder dan een extra laag die over je originele gevel heen wordt bevestigd. Deze zorgt voor een verbeterde isolatie dankzij de eigenschappen van kunststof, waar de laag van gemaakt is. Je woning verliest hierdoor veel minder snel warmte en je stookkosten gaan dan ook aanzienlijk omlaag! Naast kunststof kun je tevens kiezen voor onder andere composiet, hout, staal en aluminium. Qua structuur, vorm en kleur zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wil je een onderhoudsvriendelijke gevelbekleding? Dan is kunststof heel erg aan te raden! Je hoeft het niet te schilderen en de kleur blijft minstens tien jaar ongewijzigd dankzij de uv-bestendige laag waarvan de planken voorzien zijn.

Hoe maak je het schoon?

Door de volgende regels in acht te nemen:

• Reinig de bekleding gemiddeld tweemaal per jaar met een borstel of spons
• Gebruik hierbij een kunststof reiniger en nooit bijtende middelen
• Verwijder vlekken, zand en stof zo snel mogelijk nadat je het ziet
• Was de bekleding met een vuilafstotende shampoo na

Niet zo moeilijk, toch? Lees wel altijd het etiket van het reinigingsmiddel dat je wilt gebruiken, om te zien of het geschikt is voor het schoonmaken van kunststof onderdelen.

Wat is het verschil tussen houten en kunststof gevelbekleding?

Qua uiterlijk komen de twee desgewenst sterk overeen maar qua eigenschappen zul je de verschillen merken. Kunststof is vormvast, terwijl hout kan krimpen of uitzetten wanneer het warm of juist heel koud wordt. Hout dient veel grondiger en vaker te worden onderhouden en geschilderd. Bij kunststof onderdelen is dat absoluut niet nodig. Deze zijn ook nog eens volledig waterdicht.

Wat zijn opgeteld de voordelen van kunststof gevelbekleding?

Puntsgewijs, hier komen ze. Kunststof;

• Vereist zeer weinig onderhoud
• Hoeft nooit geschilderd te worden
• Bestand tegen verrotting en corrosie
• In vele soorten en kleuren verkrijgbaar
• 10% recyclebaar en milieuvriendelijk
• Snel en gemakkelijk te bevestigen

Hopelijk wordt het maken van een keuze hiermee vele malen gemakkelijker. Veel succes!


overige blogs Vakantiehuizen

Tips om je vakantiehuis goed te beveiligen

vakantiehuis beveiligen

Tips om je vakantiehuis goed te beveiligen


Steeds meer mensen hebben de beschikking over een tweede woning, wat vaak een vakantiehuis is. De financieel positieve tijden en de lage rente bij banken, maakt dat de investering in een vakantiewoning het overwegen waard kan zijn. Er zijn hierbij verschillende aspecten om rekening mee te houden! Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor, dat de vakantiewoning goed beveiligd is? In dit artikel geven we je enkele handige tips, die dit makkelijker maken. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een deurbel, die gekoppeld wordt aan een app op je telefoon? Zodra er bij de vakantiewoning aangebeld wordt, krijg je hier direct een melding van op je telefoon of tablet.

Maak gebruik van een beveiligingscamera bij je vakantiehuis

Zo’n deurbel wordt niet alleen gekoppeld aan je mobiele telefoon. Ook kun je voor een deurbel met een geïntegreerde camera kiezen. Zo weet je niet alleen dat er aangebeld wordt, maar zie je daarbij wie er voor de deur staat! Naast een deurbel met geïntegreerde camera, kun je een beveiligingscamera in of rondom je woning hangen. Deze camera’s zijn dermate geavanceerd, dat je deze aan het internet kunt koppelen. Zo is het mogelijk om de beelden live te bekijken op afstand. Handig, wanneer je het idee hebt dat er iets niet in de haak zit rond je woning.

Zorg voor SKG-sloten op ramen en deuren

Om de kans op een inbraak verder te verkleinen, is het verstandig om voor sloten met een SKG-beoordeling te kiezen. Deze sloten zijn getest op de weerstand die zij bieden aan inbrekers bij het gebruik van de meest voorkomende inbraakmethodes. Denk bijvoorbeeld aan kerntrekken en de klopsleutelmethode. Zo kost het een inbreker ontzettend veel moeite om de deur of een raam van je vakantiewoning open te breken. Het vergroot de kans dat voorbijgangers inbrekers opmerken. Klik hier om meer te lezen over het beveiligen van een vakantiewoning.


Vakantiehuizen

Vakantiehuis Ardennen Durbuy

Vakantiehuis Durbuy Ardennen boeken

De Belgische Ardennen is een zeer populaire vakantie bestemming onder Nederlanders. Niet gek, want het prachtige bosrijke laaggebergte heeft veel te bieden. Van het wonderschone landschap met vele riviertjes, de bossen en schattige dorpjes tot de rijke historie. Wie verblijf in de Ardennen heeft een ruime keus aan accommodaties. Zo ook dit schitterende vakantiehuisje in de bossen van de Ardennen op het vakantiepark Sunclass Durbuy. Het huisje is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft een perfecte ligging.

De ligging van het vakantiehuisje

De bungalow is de perfecte uitvalbasis voor natuurliefhebbers, cultuursnuivers en sportievelingen. Het bekende Durbuy is een mooi klein stadje met een schitterend compact historische centrum.  Hier is genoeg te doen. Geniet van de heerlijk lekkernijen die de Ardennen te bieden heeft, zoals het heerlijke Belgische trappistenbier en gerookte ham. Ga erop uit en onderneem een van de vele buitenactiviteiten. Van survivallen tot kanoën en van golfen tot dieren spotten tijdens een mooie wandeling door de natuur. Of doe even lekker helemaal niets, pak er een boekje bij en geniet van de rustige omgeving.

Boek nu het vakantiehuisje Durbuy Ardennen

 

Het huisje ligt in het vakantiepark Sunclass Durbuy. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten waar het park over beschikt. Denk aan een ruim verwarmd binnenzwembad, een handig winkeltje, twee speeltuinen voor de kinderen en een wasserette. Daarnaast zijn er verschillende sportvelden, zoals een badminton-, voetbal-, volleybal- en basketbalveld, een tennisbaan, twee pingpong tafels en een Jeu de boules baan. Ideaal voor een vakantie met kinderen.

De voorzieningen van het vakantiehuis in Durbuy

Alle huisjes in het vakantiepark zijn uniek. Wat gunstig is aan dit gerenoveerde vakantiehuis is dat het goed begaanbaar is voor iemand die slechter ter been is. Het huisje heeft namelijk een 1-persoons slaapkamer op de begane grond. Hier bevind zich ook de keurige badkamer,  knusse 6-persoons zithoek met gaskachel, een 6-persoons eettafel en een volledig ingerichte keuken. Verder heeft het huis nog 2 slaapkamers op de bovenverdieping, een ruilbibliotheek, een rustgevend uitzicht en heerlijk terras. De auto kunt u tot aan de deur voorrijden en na het uitladen kan deze geparkeerd worden op de daarvoor bestemde parkeerplekken bij het huisje. U bent dus van alle gemakken voorzien en hoeft zich nergens zorgen over te maken!

Vakantiehuizen

De Duinhoeve – Callantsoog

Zoekt u een groot vakantiehuis langs de Noord Hollandse kust? In deze geheel gerenoveerde vakantiewoning De Duinhoeve beleeft u de perfecte strandvakantie. Met zijn bijzondere ligging, midden tussen de duinen, bevindt u zich midden in de prachtige natuur. De vakantiewoning met landelijke sfeer is geschikt voor maximaal 8 personen. Geniet met zijn allen van het strand, de zee en het altijd gezellige Callantsoog (op slecht 2 km afstand van het huis). Hier vindt u schattige winkels, restaurants en terrasjes.

Boek nu vakantiehuis De Duinhoeve in Callantsoog

 

Een volledig ingericht vakantiehuis

De Duinhoeve is volledig ingericht. In de keuken is een vaatwasser, combi magnetron, 2 koelkasten, diepvrieslade, keramische kookplaat, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat. Daarnaast is er ook een wasmachine en flatscreen TV in het huis aanwezig. U hoeft dus lekker nergens aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de vakantie.

Op de begane grond bevindt zich het ruime woongedeelte, een badkamer plus één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Boven zijn 3 slaapkamers, één met twee losse eenpersoonsbedden en twee met een tweepersoonsbed. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een tweede toilet met een dubbele wastafel.

De vakantiewoning bevat ook een groot zonnig terras met alles erop en eraan. Denk aan een barbecue, tuinmeubels, 2 ligbedden en een trampoline. En het mooiste van alles: geheel vrij uitzicht rondom op het natuurgebied en de duinen. Honden mogen gezellig mee. Ook is er een parkeerplaats voor meerdere auto’s.

Omgeving Noord Holland en Callantsoog

Callantsoog is een van de oudste badplaatsen van Nederland. Het oergezellige dorp is te vinden in de kop van Noord Holland in de gemeente Schagen. De schattige winkeltjes zijn het hele jaar door elke dag van de week geopend, dus ook op zondag. Perfect voor een middagje shoppen. Sluit de dag af met een hapje en drankje op een van de vele terrassen. Hoge duinen scheiden het dorp van de langgerekte stranden. Hier kunt u een mooie wandeling maken of lekker een boekje lezen in de zon. Wandelen en fietsen kan ook in het natuurreservaat het Zwanenwater. Dit grote duingebied is zeker het bezoeken waard.

Enthousiast geworden over Noord Holland? Vind 200 vakantiehuisjes en appartementen langs de Noord-Hollandse kust bij I-projekt vakantiewoningen aan de kust.

 

 

Vakantiehuizen

Wat gasten willen weten

Uiteraard is er niks belangrijker dan de locatie van uw vakantiewoning. Hiernaast zijn de standaard dingen zoals het aantal slaapplaatsen en de prijs van het verblijf erg belangrijk. Naast deze kenmerken zijn er toch nog een aantal zaken die van belang kunnen zijn. Geef deze kenmerken dan ook zeker aan en doe dit dan ook op een simpele en korte manier. Als een huurder bijvoorbeeld een lijst krijgt te zien met tientallen verschillende prijs omschrijvingen, zal dit erg afschrikken en zal de kans op een reservering kleiner worden.

Foto’s

Het eerste waar huurders naar kijken, zullen uiteraard de foto’s van uw vakantiehuis zijn. Duidelijke en scherpe foto’s zijn dus erg belangrijk voor een presentatie van uw vakantiehuis. Neem dan ook ruim de tijd om foto’s van uw woning te maken. Laat bijvoorbeeld ook geen rommel en onnodige dingen achter op de bank of tafel. Deze storende factoren kunnen er al voor zorgen dat een huurder er van af ziet. Bekijk de foto hierboven en gebruik het als een voorbeeld.

Omschijving

Gasten vinden het fijn als ze in een korte lijst kunnen inzien wat er allemaal aanwezig is in een woning. Hiernaast kan dit ook omschreven worden in een omschrijving. Al bieden de meeste mensen echter niet veel tot geen aandacht aan een omschrijving. Dit komt dan ook meestal doordat omschrijvingen erg lang zijn. Probeer dus vooral geen lange en saaie omschrijving te maken, maar een korte en duidelijk omschrijving welke binnen een minuut gelezen kan worden. De kans dat zij de omschrijving zullen lezen, is dan een stuk groter.