Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Betaling

De betaling wordt gedaan via bankoverschrijving, iDeal of Paypal. U krijgt van ons een digitale factuur met het desbetreffende bedrag. (€30 excl. BTW) De betaling moet binnen 14 dagen na factuur datum verricht worden of de betaling wordt direct overgemaakt met behulp van iDeal of Paypal. Verder zijn er geen verplichte kosten.

Opdracht

Uw opdracht als verhuurder tot adverteren van uw particuliere vakantiewoning op onze website wordt aangegaan voor de duur van telkens 1 jaar. Na een jaar kunt u zelf bepalen of u wilt verlengen.

Nieuwsbrief

Indien u akkoord gaat met uw aanmelding gaat u eveneens akkoord met het ontvangen van onze informerende nieuwsbrief per e-mail.

Particuliere vakantiewoningen

Deze website is uitsluitend bestemd voor particuliere eigenaren van (een) vakantiewoning(en), die hun woning(en) willen aanbieden en verhuren. De informatie die gevonden kan worden in de advertenties zijn volledig beschreven door de eigenaar zelf. Om de kwaliteit van onze website hoog te houden gelden er een paar regels omtrent de advertentie:

  • Maleta behoudt het recht om naar eigen redelijk inzicht de door de verhuurder geplaatste teksten, afbeeldingen en andere gegevens geheel of gedeeltelijk te bewerken of te weigeren.

  • Het is niet toegestaan om naar website’s te linken of webadressen te melden die niks te maken hebben met uw vakantiewoning. Indien dit zo is wordt de website link door ons verwijderd.

  • Wij behouden ons het recht om een woning van de site te allen tijde op inactief te zetten.

Akkoord

Door aanmelding van zijn/haar woning verklaart de verhuurder akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Maleta.

Aansprakelijkheid

Maleta.nl probeert verhuurders en huurders tot elkaar te brengen. Maleta.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen verhuurders en huurder door gebruikmaking van onze website. Als u een geschil heeft met één of meerdere gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Maleta.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

De verhuurder is geheel verantwoordelijk en aansprakelijk voor de juistheid, rechtmatigheid en volledigheid van alle verstrekte teksten, afbeeldingen en andere gegevens met betrekking tot de plaatsing van zijn woning op deze website.

BTW

Omdat Maleta.nl internetdiensten verricht, wordt per 1 oktober 2012 in opdracht van de Belastingdienst 21% BTW berekend over alle diensten van Maleta.nl, ongeacht het land waarin u woonachtig bent of waar het onroerend goed zich bevindt.

Opzegging en verlenging

1 week voor het verstrijken van de tijd zult u door ons op de hoogte worden gebracht of u de plaatsingsovereenkomst wilt verlengen. Indien u wilt verlengen dient u ons hiervan op de hoogte te brengen of een betaling te verrichten via het factuuroverzicht in de login. Indien u niet wilt verlengen, opzeggen, hoeft u niets te doen. De advertentie wordt automatisch op non actief gezet na het verstrijken van de tijd.

Copyright © 2016 Maleta Vakantiehuizen. Alle rechten voorbehouden.