Je gaat naar Londen of München voor de prachtige plekken, zoals de mooie telefooncellen en zwarte taxi’s in Londen en de Frauenkirche in München. Je bekijkt van tevoren alle activiteiten die er zijn, om op die manier een optimale vakantie of weekendje weg te plannen. Maar ook het boeken van een leuk hotel is een groot deel van de planning en is erg belangrijk om een leuke vakantie of weekend weg te hebben. Als het hotel niet naar wens is dan neemt je vakantiestemming ook af. Na alle indrukken van de dag wil je het gevoel hebben dat je thuis komt. Dat je lekker kunt nagenieten van alles wat je hebt gezien en helemaal tot rust komt. Bekijk dus van tevoren goed naar de hotels in de buurt.

Hotels in Londen

Als je op vakantie gaat naar Londen dan ben je druk bezig met het plannen van alle leuke activiteiten die je daar wilt ondernemen. Zoals het bezoeken van een theatervoorstelling als Lion King, te shoppen in de hoofdstad van Engeland om daarna na te genieten van een flinke pint guinnes in een van de vele Londense pubs. Het belangrijke aan een leuk hotel is dat het sfeervol is, schoon en vooral ook op een goede locatie zit. Bedenk daarom van tevoren in welke wijk van Londen je wilt verblijven. Ga je voor lekker eten en luxe dan kun je het beste zoeken naar een hotel in Londen Mayfair, een luxe en decante wijk in het centrum van Londen. Het grenst aan Hydepark, waardoor je na het shoppen lekker op een bankje in het park kunt genieten van het zonnetje. Houd je van levendigheid en pubs dan kun je het beste naar een hotel in Soho. Voor rust ga je naar Covent Garden.

Hotels in München

München heeft bijna 1,5 miljoen inwoners en is een ongekend grote stad met ontzettend veel wijken. Dat maakt het lastig om een goed hotel te vinden op de juiste locatie, omdat de keuze zo ontzettend groot is. De stad kent wel een goed en efficiënt metronetwerk, waarmee het centrum goed bereikbaar is. Ga dus niet voor een superduur hotel middenin het centrum, maar kies voor meer rust in een van de leuke karakteristieke wijken rondom het centrum. Zorg ervoor dat je hotel dichtbij een metronetwerk ligt, zodat je makkelijk en snel naar het centrum toe kan. Als je met de auto bent dan is het handig om te kijken of je hotel in München een grote parkeerplaats heeft waar je de auto kwijt kan. Ook is het in dat geval fijn om dichtbij grote wegen te zitten, zodat je de vrijheid hebt om te gaan naar alle leuke plekken in de buurt van München. Bekijk van tevoren goed wat je wensen zijn en stem daar je hotel op af.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.