In de basisschool leren we allemaal deftig Nederlands spreken en schrijven. Maar ook wordt de focus gelegd op Frans en in sommige scholen al op het Engels in de basisschool. Je kan er echter niet vroeg genoeg mee beginnen. Hoe jonger je aan het leren van een taal begint, hoe sneller en gemakkelijker je de taal zal leren. Dit kan later in de toekomst een grote rol spelen, bijvoorbeeld bij het vinden van een job. Vooral in administratieve functies is het wel handig dat je wat meer kan van talen dan alleen maar Nederlands.

Neem een zomercursus in jouw favoriete taal

Na de schoolperiode gaan de meesten nog verder studeren, maar sommigen beginnen ook meteen aan het zoeken van een job. Vooral degenen die wat schoolmoe zijn, willen meteen het werkveld induiken. Daardoor kan het zijn dat je je talen niet meer blijft gebruiken en dat je kennis hiervan langzaam aan gaat vervagen. Wanneer je dan, om welke reden dan ook een taal opnieuw wil gaan leren, kan dit een grote stap zijn. Maar wanneer je naar Summer school gaat, zal de stap minder groot zijn. Op je eigen tempo en niveau leren in het zonnetje, dankzij dat summer school gevoel gaat dat plots een heel pak sneller!

Frans leren voor jouw vakantie

wil je al lang een keertje naar het zuiden op vakantie? Dan is Frankrijk de ideale bestemming! Lekker mooi weer en prachtige locaties om een fijne vakantie te beleven. Maar hield het gebrek aan het kennen van de Franse taal je tegen om er op vakantie te gaan? Vanaf nu niet meer dankzij de Babel zomercursussen Frans die er te volgen zijn. Een cursus Frans op vakantie is ideaal om jouw Frans voor op vakantie weer wat op te krikken. Bestel een heerlijk ontbijt in het Frans, vraag de weg naar de winkel of ga een kaartje kopen voor de thuisblijvers. Handig wanneer je dit allemaal kan, toch?

Afbeelding van Steve Bidmead via Pixabay

Waarom de Babel zomercursussen?

Er zijn cursussen genoeg online te volgen om de taal die je graag wil leren aan te leren. Maar waarom dan kiezen voor de Babel zomercursussen? Bij Babel leer je niet alleen de taal, maar ook over de cultuur van het land. Je gaat leren om dagdagelijkse gesprekken vlot te kunnen voeren en je zal de taal ook goed leren schrijven. Je gaat je woordenschat uitbreiden, leert beleefdheidsvormen en pakt de grammatica van de taal aan. Je zal nooit meer een vakantie aan de kant hoeven te schuiven dankzij de Babel zomercursussen!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.