categorie

Vakantietips

Vakantietips

Visa Service Desk

Voor visa service Amsterdam tot voor visa service China, bij Visa Service Desk bent u aan het juiste adres als u ontzorgd wilt worden op het gebied van het visum. Door voor Visa Service Desk te kiezen bespaart u in elk geval heel veel tijd en weet u bovendien dat het altijd in orde komt.

Single, double of multiple entry

U bent een visum nodig van het land waar u naar toe gaat, in de praktijk is dat vaak het consulaat. Een visum is overigens niets meer dan de toestemming van een land om in dat land te reizen en te verblijven. Een visum is beperkt geldig en vaak wordt gesproken van een single entry, een double entry en een multiple entry. Wie zich niet aan de regels rondom visa houdt, wacht strenge juridische maatregelen tot gevangenisstraf aan toe. Het is dus van groot belang dat u een visum heeft.

Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt

Visa Service Desk geldt als hét bemiddelingsbureau en als expert rond alles wat met het aanvragen van een visa te maken heeft. Dat doet Visa Service Desk altijd zo snel mogelijk. Bovendien voorkomt Visa Service Desk dat u met allerlei administratieve zaken te maken krijgt, iets dat u ook weer veel onnodige tijd kost. Uiteraard worden de werkzaamheden voor zowel de zakelijke als particuliere markt uitgevoerd.

Aanvullende documenten noodzakelijk voor visa service?

Nadat u de nodige bescheiden bij Visa Service Desk heeft afgegeven, biedt de bemiddelaar die bij het consulaat aan. Daar wordt de aanvraag voor het visum behandeld en is er akkoord, dan krijgt u een e-mail met daarop de datum van het visum en de procedure. Vanaf de dag dat het visum ingaat haalt Visa Service Desk uw visum, die u samen met uw paspoort en andere bescheiden teruggestuurd krijgt. Dat is eigenlijk alles, maar scheelt u een hoop tijd. Soms wil een consulaat bijvoorbeeld aanvullende documenten; ook dan gaat het bemiddelingsbureau voor u aan de slag. De deskundigen doen er alles aan de aanvraag zo goed mogelijk te laten verlopen en ontzorgt.

Gevrijwaard van administratieve rompslomp

Kiezen voor ontzorging is gevrijwaard blijven van een administratieve rompslomp en is er zeker van zijn dat alles rondom uw visum goed geregeld wordt.  Dit bespaart u kostbare tijd bovendien, soms is ook de te lange afstand reden om voor Visa Service Desk te kiezen. Ook in het voor- en natraject is dit hét bemiddelingsbureau. De medewerkers weten simpelweg het antwoord op alle vraagstukken rond visa.

Er moet een behoorlijke papierwinkel geregeld worden

Zo kan het soms noodzakelijk zijn om een garantsteller te hebben, iemand die financieel borg staat voor uw aanwezigheid in het buitenland en aansprakelijk kan worden gesteld mochten er voor de overheid kosten voortvloeien uit uw verblijf in het buitenland. Ook dan moeten er een behoorlijke papierwinkel geregeld worden en weet de bemiddelaar feilloos de weg. Vanaf het moment dat uw paspoort in het bezit is van Visa Service Desk, zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor uw documenten. Ook dat is een geruststellende gedachte.

Vakantie ideeën Vakantietips

Een vakantie naar Griekenland, waar ga jij heen?

Een vakantie naar Griekenland, waar ga jij heen?


Griekenland is een populaire vakantiebestemming en dan vooral de Griekse eilanden. Maar wist jij dat Griekenland zo’n 6000 eilanden heeft waarvan er maar liefst 227 bewoond zijn?  Heb je eenmaal besloten om een vakantie naar Griekenland te boeken, dan heb je daarna alsnog heel veel keus.

Vasteland

De hoofdstad van Griekenland ligt op het vasteland. Een stedentrip naar Athene is zeker de moeite waard, maar je kunt het ook goed combineren met een strandvakantie in de buurt. Andere regio’s op het vasteland van Griekenland zijn het populaire Peloponnesos en Chalkidiki. Peloponnesos is het zuidelijkste deel van het Griekse vasteland. Chalkidiki is de toeristische streek in het district Macedonië en bevat drie schiereilanden: Kassandra, Sithonia en Agion Oros.

Eilandengroepen

De meeste vakanties gaan echter naar de eilanden van Griekenland. Er zijn diverse eilandengroepen, zoals Cycladen, Dodekanesos, Ionische eilanden, Sporaden, Saronische eilanden en de Egeische eilanden. De meest populaire eilanden zijn Kreta, Rhodos, Kos, Corfu, maar ook Zakynthos, Santorini en Mykonos. Wat het meest geschikte eiland voor jou is, hangt van meerdere factoren af. In welke periode ga je naar Griekenland? Houd je van zon, zee en strand, of meer van cultuur en historie? En wat is je budget?

Welk Grieks eiland past bij mij?

De zuidelijke eilanden van Griekenland zijn het warmst. Wil je in het voorjaar of najaar nog lekker naar de zon, dan zijn Rhodos, Kos en Kreta een goede optie. Houd je van mooie strandjes en prachtige Griekse dorpjes? Dan zijn Zakynthos en Santorini zeker een aanrader. Zakynthos heeft veel mooie strandjes en leuk als je met de auto diverse stranden wilt bezoeken. Santorini heeft prachtige witte huizen en veel luxe hotels met infinity pools. Echter zijn deze eilanden over het algemeen wel iets duurder dan de andere eilanden. Dit hangt dus af van het budget dat je over hebt voor je vakantie. Wil je genieten van de zon, zee en strand, dan kun je beter naar één van de goedkopere eilanden, zoals Kreta, Kos of Corfu gaan. Een echte Griekse vakantie met weinig toeristen? Dan is Leros, een klein eilandje vlakbij Kos een aanrader. Hier kun je bovendien heel goed duiken naar bijvoorbeeld een Duits scheepswrak, heel bijzonder!

Welk Grieks eiland het beste bij jou past, is dus afhankelijk van jouw wensen en je budget. En kijk vooral ook van te voren online naar wat foto’s om een goede indruk te krijgen. Succes met uitzoeken!


Vakantietips

Tips om met een nieuwe auto op vakantie te gaan

Tips om met een nieuwe auto op vakantie te gaan


Heb je onlangs een nieuwe auto gekocht en ga je hier binnenkort voor het eerst mee op vakantie? In dat geval zijn er verschillende zaken om vooraf rekening mee te houden. Als de auto net nieuw is, zal deze uitgebreid gecontroleerd zijn door de garage. Het laten keuren van de auto voorafgaand aan een autoreis is hierdoor niet noodzakelijk. Mocht je de auto tweedehands bij een particuliere verkoper gekocht hebben, dan kan het wel verstandig zijn om de auto een onderhoudsbeurt te geven. Zo weet je zeker dat je veilig de weg op kunt, zonder bang te hoeven zijn voor pech onderweg.

Een autoverzekering afsluiten voor je auto

Niet alleen een keuring van de auto kan slim zijn. Ook is het noodzakelijk om een autoverzekering af te sluiten! Het afsluiten van een autoverzekering is verplicht, wanneer je in Nederland de openbare weg gebruikt. Bij het afsluiten van een autoverzekering heb je de keuze uit verschillende soorten verzekeringen. Denk aan een WA-verzekering, een WA-verzekering met beperkt casco en een allrisk verzekering. Vergelijk hier verzekeringen bij verschillende verzekeraars. Zo zie je in een oogopslag welke verzekering het beste bij je past! De meest geschikte verzekering hangt onder meer samen met de waarde van je nieuwe auto.

Box voor op het dak van de auto

Om alle spullen mee te kunnen nemen tijdens de vakantie, kan het slim zijn om een box op het dak van je auto te monteren. Deze boxen worden in verschillende modellen en formaten aangeboden. Bekijk vooraf goed op je zo’n box op je auto kunt plaatsen. Met de box heb je veel meer ruimte om bijvoorbeeld een tent of stoelen mee te nemen. Naast een box kun je ook voor een fietsenrek op de auto kiezen. Veel mensen zetten zo’n fietsendrager liever op de trekhaak. Fietsen vangen zo minder wind!


Vakantietips

Wees bereikbaar op vakantie met een data simkaart

Wees bereikbaar op vakantie met een data simkaart

Wees bereikbaar op vakantie met een data simkaart


Vind je het ook zo vervelend dat je soms onbereikbaar bent als je ergens in het buitenland zit? Waarschijnlijk heeft dat te maken met de plaatselijke bereikbaarheid of de schaarste aan zendmasten binnen een bepaald gebied. Dat belemmert dan de connectie met jouw smartphone waardoor je soms minder goed of helemaal niet bereikbaar bent. Even snel iets op internet opzoeken gaat er dan niet bij. Gelukkig is daar tegenwoordig een oplossing voor, namelijk een data simkaart. Wat is een data simkaart en wat kan je ermee?

Wat is een data simkaart?

Een data simkaart is oorspronkelijk het leven geroepen om alleen mobiel te kunnen internetten. Het geldt niet voor bellen, sms’en of andere handelingen. Met een data simkaart beschik je altijd en overal over een goede bereikbaarheid met je smartphone. Mocht je dan bijvoorbeeld ergens informatie over willen opzoeken, een leuk restaurantje in de buurt op zoeken of contact met het thuisfront willen zoeken, dan hoef je je nooit zorgen te maken over een slechte verbinding. De data simkaart zorgt er dan voor dat je over supersnel 4G internet beschikt.

Welke data simkaarten zijn er?

Afhankelijk van waar je naartoe gaat in het buitenland, kan je kiezen uit twee soorten data simkaarten, namelijk met Europese of werelddekking. De locatie waar je op dat moment bent zegt natuurlijk al welke simkaart je op dat moment moet hebben om optimaal gebruik te kunnen maken van mobiel internet. In feite is dat ook het enige verschil tussen deze twee data simkaarten. Ze zijn beide onbeperkt geldig en je kunt ze opwaarderen wanneer je zou willen.

Wanneer neem je een data simkaart?

Het antwoord is vrij simpel, want een data simkaart wordt gebruikt om dus te kunnen internetten met je mobiel in het buitenland. Dit kan voor meerdere doeleinden worden ingezet, waaronder:

  • Om plaatselijke informatie op te zoeken van de locatie
  • Om te kunnen FaceTimen met de mensen thuis
  • Om te kunnen mailen als je bijvoorbeeld op zakenreis ben
  • Om een restaurant, bar of andere horecagelegenheid op te zoeken
  • Om een taxi te kunnen boeken

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarmee je eventueel mobiel internet nodig hebt in het buitenland. Maar er kunnen ook andere redenen zijn waarom je graag bereikbaar wil zijn en gebruik wil maken van internet in het buitenland. Mocht je dan geen voldoende bereik hebben, dan kan een data simkaart de ideale uitkomst bieden.

Hoe kan je opwaarderen?

Benieuwd hoe je kunt opwaarderen als je tegoed op is? Log in op het desbetreffende account van je aanbieder, kies jouw simkaart en kijk hoeveel je graag wil toevoegen. Daarbij kan je kiezen uit verschillende internetbundels. Hoe meer data je uiteindelijk wil opwaarderen, hoe meer je hier natuurlijk voor gaat betalen. De meeste bundels bestaan uit 1,3,5 of 10 GB. Afhankelijk van hoeveel jij nodig denkt te hebben, kan je kiezen uit één van deze bundels. Analyseer dus je eigen internetgebruik en kies het tegoed dat jij denkt nodig te hebben om te kunnen opwaarderen.


Vakantietips

Tips om geld te besparen op je roadtrip vakantie

Tips om geld te besparen op je roadtrip vakantie

Tips om geld te besparen op je roadtrip vakantie


Begin jij binnenkort aan een roadtrip vakantie? In dat geval zijn er verschillende zaken om vooraf rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van je bagage, het laten keuren van de auto, enzovoorts. Ook het afsluiten van de benodigde verzekeringen voor een roadtrip vakantie is essentieel! Weet jij welke verzekeringen er moeten worden afgesloten? Door vooraf verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken, kun je vaak veel geld besparen in de aanloop naar je roadtrip vakantie. Zo houd je geld over om wat langer weg te blijven, een luxer hotel te boeken, enzovoorts. In dit artikel lees je hier meer over!

Verschillende autoverzekeringen vergelijken

Bij een roadtrip vakantie is een autoverzekering vanzelfsprekend onmisbaar. Net als in Nederland, is het ook in het buitenland niet toegestaan om met een onverzekerd voertuig de openbare weg op te gaan. Autoverzekeringen worden vaak aangeboden in drie soorten, namelijk: een WA-verzekering, een WA-verzekering met beperkt casco en een allrisk autoverzekering. Op deze website vind je een handige tool, waarmee je de verschillende autoverzekeringen kunt vergelijken. Zo vind je enerzijds de goedkoopste autoverzekering en anderzijds de verzekering met de beste dekking.

Een reisverzekering afsluiten voor je roadtrip

Ook niet onbelangrijk is het afsluiten van een reisverzekering. Een reisverzekering wordt als kortlopende en doorlopende variant aangeboden. Wanneer je voor minimaal twee of drie weken op roadtrip vakantie gaat, is het slim om voor een doorlopende reisverzekering te kiezen. Zo hoef je ook bij vakanties later in het jaar geen losse reisverzekering meer af te sluiten. Een reisverzekering beschermt je onder meer tegen diefstal in het buitenland, tegen medische kosten in het buitenland, enzovoorts. Een Nederlandse zorgverzekering is doorgaans niet geldig in het buitenland. In die zin, dat de verzekering geen dekking biedt voor de kosten die je in het buitenland maakt.


Vakantietips

De beste bestemming kiezen voor je volgende vakantie

vakantie bestemming

De beste bestemming kiezen voor je volgende vakantie


Hoewel de zomervakantie nog ver weg lijkt, kan het verstandig zijn om alvast na te denken over de bestemming voor deze vakantie. Kies je voor een vakantie in eigen land, of zoek je de zon op in een land als Spanje of Frankrijk? De afgelopen zomer was in Nederland bijzonder warm, waardoor het niet loonde om naar het buitenland te gaan. Nederland kent immers ook tal van prachtige plekken! Denk aan de Veluwe, het heuvelachtige Limburg, de langgerekte velden in Groningen en de kust in Noord-Holland of Zuid-Holland. In dit artikel beschrijven we verschillende top bestemmingen voor je volgende vakantie.

Een vakantie binnen Europa plannen

Voor een vakantie binnen Europa zijn er verschillende afwegingen, die je vooraf zou moeten maken. Kies je bijvoorbeeld voor een vakantie met veel zon, zee en strand? Of geef je de voorkeur aan een vakantie met meer culturele uitstapjes? In het eerste geval zal een vakantie in Frankrijk, Italië of Spanje al snel op je wensen aansluiten. Mocht je juist op zoek zijn naar een culturele vakantie, dan kan een vakantie naar Oost-Europa heel interessant voor je zijn! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het prachtige Hongarije of Roemenië. Dergelijke landen zijn al jaren sterk in opkomst als populaire vakantielanden onder Nederlandse toeristen.

Vakanties op andere continenten

Naast een vakantie binnen Europa, kun je vanzelfsprekend ook naar vakanties op andere continenten kijken. Onder meer vakanties naar Thailand en Indonesië zijn in trek. In het bijzonder de vakanties naar een eiland als Bali! Mocht je naar een iets beter ontwikkeld land willen reizen buiten Europa, dan kun je een bezoek aan Rusland, de Verenigde Staten of bijvoorbeeld Australië overwegen. Houd er rekening mee, dat je ruim voor vertrek moet beginnen met het aanvragen van een visum voor dergelijke landen. Bekijk hier nog verschillende andere top bestemmingen voor je aankomende vakantie.


Vakantietips

Voorkom hoge telefoonkosten tijdens je verblijf in het buitenland

Voorkom hoge telefoonkosten tijdens je verblijf in het buitenland

Voorkom hoge telefoonkosten tijdens je verblijf in het buitenland


Wanneer je op vakantie gaat wil je misschien even niet gestoord worden door alles wat er thuis gebeurt. Dan ben je even onbereikbaar en wil je genieten van een welverdiende rustperiode. Maar het kan ook zo zijn dat je juist bereikbaar wil zijn en dat je wel veelvuldig gebruik maakt van je mobiele telefoon. In dat geval wil je natuurlijk geen torenhoge rekening ontvangen, omdat je toevallig voor specifieke redenen je smartphone moest gebruiken. Hoe voorkom je dan hoge telefoonkosten?

Geen roamingkosten meer betalen

Wist je dat er in juni 2017 is besloten om de roamingkosten definitief af te schaffen? Vaak waren dit de extra kosten in het buitenland die je maakte voor mobiel internetten. Maar tegenwoordig betaal je hetzelfde maandbedrag binnen alle landen van de Europese Unie als dat je ook in Nederland kwijt zou zijn. Daarbij dien je wel zelf op te letten welke landen hiertoe behoren, maar in feite is dat in een groot deel van Europa hetzelfde.

Gebruik geen voicemail

Een andere tip waar veel mensen niet aan denken is om de voicemail uit te zetten gedurende je verblijf in het buitenland. Wanneer je wordt gebeld en diegene bereikt je voicemail, dan betaal je daar als nog voor. Dit is natuurlijk zonde van het geld, want je betaalt dan de volle mep als je in een land bent waar de belkosten een stuk hoger liggen. Raadzaam is dus om de voicemail uit te schakelen als je toch niet bereikbaar wil zijn op vakantie. Hiermee bespaar je onnodige kosten en je ziet vanzelf wel of je een gemiste oproep hebt of niet.

Neem een andere simkaart

Wist je dat er ook speciale simkaarten waren voor mobiel internet? Met een zogeheten data simkaart kan je enkel internetten, maar betaal je een stuk minder als dat je via een gewone simkaart zou doen. De tarieven voor een data simkaart liggen net even wat lager en dat is dan mooi meegenomen als je toch wil internetten tijdens je vakantie. Het enige wat je hoeft te doen is een data simkaart aan te schaffen, het tegoed opwaarderen en je kunt gebruik maken van mobiel internet.

Ga ouderwets sms’en

Het lijkt heel erg old skool, maar toch is het soms juist beter om te gaan sms’en in plaats van te bellen als je in het buitenland bent. Hoewel dit tegenwoordig steeds minder populair wordt, betekent het wel dat de kosten voor een sms naar beneden gaan. Vergeleken met de kosten voor bellen is dit dan een stuk voordeliger. Mocht je dan toch iets van je willen laten horen aan het thuisfront, is het verstandiger om een sms’je te sturen.

Maak zoveel mogelijk gebruik van Wi-Fi

Wellicht een open deur, maar het is wel degelijk raadzaam om gebruik te maken van zoveel mogelijk Wi-Fi netwerken. In feite kan je dan kosteloos op internet en hoef je niets extra’s te betalen. Houd er wel rekening mee dat sommige netwerken in het buitenland minder snel kunnen zijn. Maar dat heb je toch wel over als je van ‘gratis internet’ gebruik kunt maken?


overige blogs Vakantietips

Wat moet je regelen voordat je op huwelijksreis gaat?

Wat moet je regelen voordat je op huwelijksreis gaat?


De een kiest voor een romantische reis voorafgaand aan een huwelijk, de ander plant de huwelijksreis nadien! Wat in ieder geval niet mag ontbreken, is een prachtige ring voor jou en je partner. Enerzijds om je partner ten huwelijk te kunnen vragen, anderzijds om na het huwelijk te laten zien dat jullie een getrouwd stel zijn. Bekijk op deze website een aantal prachtige ringen, die je hierbij kunt gebruiken. Zeker bij de trouwring is het erg belangrijk dat de ring aansluit bij de smaak van jou en je partner.

Maak een reisplan voor je huwelijksreis

Om optimaal van je huwelijksreis te kunnen genieten, doe je er verstandig aan om vooraf een reisplan op te stellen. In zo’n reisplan beschrijf je welke plekken je tijdens de reis wilt bezoeken, in welke volgorde je deze plekken bezoekt en waar je tussentijds overnacht. Je wilt immers voorkomen dat je prachtige bezienswaardigheden mist, doordat je deze niet vooraf opgezocht hebt. Op internet kun je inspiratie halen uit de reisverhalen van andere stellen.

huwelijksreis tips

Tip: door je vliegtickets al vroeg in het jaar te boeken, ben je verzekerd van de laagste prijs! Vaak neemt de prijs toe, naarmate het vertrek dichterbij komt.

Een parkeerplek reserveren en reisdocumenten halen

Voor een vakantie naar een land buiten Europa heb je in veel gevallen een visum nodig. Het aanvragen van een visum kan, afhankelijk van het land wat je bezoekt, meerdere weken duren. Zorg daarom dat je ruim voor vertrek begint met het aanvragen hiervan. Zo weet je zeker, dat het visum op tijd bij je binnen is! Naast het aanvragen van een visum en het boeken van vliegtickets, is het raadzaam om een parkeerplek bij de luchthaven te reserveren. Zo weet je zeker dat er plek is, als je op de dag van vertrek aankomt bij het vliegveld.

Meer huwelijksreis tips nodig? Neem dan contact met ons op!


Vakantietips

Tips om voorbereid te genieten van elke wandeling op vakantie

Tips om voorbereid te genieten van elke wandeling op vakantie


Tijdens een vakantieperiode kan het heerlijk zijn om te gaan wandelen! Niet alleen zie je de wereld van een hele andere kant wanneer je wandelt, ook geeft het je veel voldoening. Iedere dag een stukje verder, om weer een nieuw gebied te verkennen. Bij deze wandelingen is een goede voorbereiding essentieel. Je wilt de kans op blessures immers zo goed mogelijk minimaliseren, evenals dat je er niet aan moet denken dat je verdwaalt tijdens een wandeltocht. In dit artikel geven we handige tips om goed voorbereid aan de wandeltochten te kunnen beginnen. In welk land ga jij wandelen?

Zorg voor goed schoeisel met inlegzooltjes

Om de kans op blessures en valpartijen tijdens het wandelen te verkleinen, is goed schoeisel essentieel. Een goede wandelschoen biedt je een laag met demping en een stevig profiel aan de onderzijde, wat voorkomt dat je uitglijdt. Je kunt deze wandelschoenen combineren met inlegzooltjes, die de demping van een schoen verder verbeteren. De inlegzooltjes kunnen daarbij van pas komen, als je een afwijking hebt in de landing van je voeten. Denk aan mensen die net iets meer op hun buitenkant landen, of juist aan de binnenkant. Klik hier om er meer over te lezen.

Tip: om de kans op een val verder te verkleinen, is het gebruik van een wandelstok verstandig!

wandeling tips

Neem een GPS-systeem mee tijdens de wandeling

Naast goede schoenen kan ook het gebruik van een GPS-systeem aan te raden zijn. Er zijn handige systemen, waarin je vooraf wandelroutes kunt zetten via de computer. Zo hoef je geen mobiele telefoon mee, om de route tijdens het wandelen aan te kunnen houden. Een telefoon meenemen biedt je echter wel de mogelijkheid om tijdens een wandeltocht foto’s te maken. Zo heb je een herinnering aan een mooie boswandeling, een wandeling door de duinen of bergen, enzovoorts.


overige blogs Vakantietips

Inbrekers buiten houden met deze tips

inbrekers buiten houden

Inbrekers buiten houden met deze  tips


Een inbraak in huis kan vergaande gevolgen hebben! Niet alleen kunnen er waardevolle voorwerpen worden onteigend, ook kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een situatie, waarbij je ten tijde van de inbraak in huis aanwezig bent. Inbrekers zullen er in zo’n geval alles aan doen, om je ervan te weerhouden de hulp van anderen in te schakelen. Reden genoeg om je inbraakbeveiliging in huis te optimaliseren!

Niet alleen een goede inbraakbeveiliging is essentieel om inbrekers buiten de deur te houden. Denk bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheid om een tijdschakelaar in huis te gebruiken. Zo’n schakelaar schakelt de lampen in huis automatisch in op een vooraf ingesteld tijdstip. Het doet lijken alsof er iemand thuis is, waardoor inbrekers minder snel over zullen gaan tot een inbraak.

Goede sloten op ramen en deuren plaatsen

Een goede beveiliging van je woning begint bij het gebruik van kwalitatief goede sloten op ramen en deuren. Kies bijvoorbeeld altijd voor cilindersloten op de deuren van uw woning! Deze cilindersloten worden in verschillende modellen aangeboden, verschillend in het aantal contactpunten wat ze met de deurpost hebben. Bovenal is het van belang om voor sloten met een hoge SKG-rating te kiezen. De maximale score voor sloten is drie sterren. Met dergelijke sloten kom je in aanmerking voor het PKVW-keurmerk, wat recht geeft op korting op je woon-/inboedelverzekering. Gebruik deze besparing voor een nog leukere vakantie!

Installatie van een alarmsysteem in huis

Met goede sloten zorg je voor een degelijke inbraakbeveiliging. Vaak wordt dit echter niet als voldoende geacht! Combineer de sloten daarom met een alarmsysteem in huis. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van een bewegingssensor in de hal van je woning, met magneetcontacten op de deuren. Hier vind je meer informatie over goede sloten en inbraakbeveiligingssystemen voor woningen. Zo kun je met een gerust hart aan je vakantie beginnen.