Op vakantie gaan met je baby kan een hele uitdaging zijn. Vroeger ging je altijd met zijn tweetjes, maar wanneer je een baby hebt kan dat niet meer. Pas dan ga je merken hoe eenvoudig de vakanties met zijn tweetjes waren. Alhoewel je met wat voorbereidingen een heel eind verder komt. Een planning maken is ontzettend belangrijk. Voor baby’s is het belangrijk dat ze je kunnen vertrouwen en daarom moet je goed je vakantie plannen.

 

Naar welk land ga je met je baby?

Let goed op dat je niet naar een te warm of te koud land op reis gaat. Baby’s kunnen niet tegen extreme hitte of kou. Verder moet je erop letten dat het land economisch in orde is en er geen conflicten zijn in het land. Misschien is het leuk als er ook wat jonge ouders met hun kinderen zijn. Het zou niet praktisch zijn als er alleen maar jongeren komen op de plek waar jullie zijn. Verder kan een baby erg snel ziek worden en moet je dus goed zorgen voor basisvoorzieningen. Daarbij moet de kwaliteit van gezondheidszorg in het land hoog zijn. Helaas zou het voor kunnen komen dat het kind in het ziekenhuis terecht komt. Als dit gebeurt, is het van belang dat de zorg goed is.

 

Kinderwagen meenemen op vakantie

Het is natuurlijk altijd handig om een kinderwagen bij je te hebben. Zo kun je met je baby overal naartoe zonder dat je last van je lichaam krijgt. Met een buik- of rugdrager de hele vakantie door gaat dat natuurlijk niet werken. Met de inklapbare Joolz kinderwagen kan iedereen goed overweg. De kinderwagen is inklapbaar, in elk exemplaar past een bijpassende slaapzak zodat je kindje warm blijft. Verder zit er naast de slaapzak een verzorgingstas bij, zodat je altijd de spulletjes bij je hebt die nodig zijn voor het zorgen van je kind.

 

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.