Binnenkort vlieg je naar de andere kant van de wereld voor de reis van je leven. Of misschien maak je een kleine reis door Europa. Hoe je ook reist, je zult toch ergens moeten bepalen hoeveel kleding je meeneemt op vakantie. Ga je voor een koffer of een backpack? Ga je één of drie weken. Het maakt niet uit hoeveel kleding je meeneemt, je hebt altijd wel het gevoel dat je iets vergeten bent.

Je kleding is natuurlijk afhankelijk van je bestemming. Als je op strandvakantie gaat neem je geen winterjas mee, en het is ook niet voor de hand liggend om een zomers jurkje mee te nemen op wintersport. Daarom is het handig om vooraf te kijken welke kleding je meeneemt en wat voor weer het wordt. 

Er is natuurlijk een maximum aantal kleding wat je mee kunt nemen. Bijvoorbeeld omdat er niet meer in je koffer of backpack past. Ook moet je rekening houden met het gewicht van je koffer of backpack als je met het vliegtuig gaat. Dit is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Bij KLM mag je handbagage maximaal 12kg zijn en je ruimbagage 23kg. Ook zijn er bepaalde afmetingen waar je aan moet voldoen, dus check die ook voordat je het vliegtuig in stapt. 

Wintersport

Voordat je begint met je koffer inpakken is het handig om de weersverwachtingen te bekijken. Ondanks dat het weer nergens zo veranderlijk is als in de bergen. Wordt het bijvoorbeeld mistig en valt er veel sneeuw overdag? Of valt er bijna geen sneeuw en schijnt de zon de hele dag door? Afhankelijk wat het antwoord was op de vorige twee vragen kan je je tas inpakken. 

Er zijn natuurlijk ook andere bestemmingen waar je geen zomerkleding aan zou doen maar winterkleding.  

Strandvakantie

Bij een strandvakantie idem dito. Voordat je vertrekt, bestudeer de weersverwachtingen. Bekijk per dag wat je aan wilt doen. Wij houden altijd rekening met 1 outfits per dag. Dit omdat je tijdens een strandvakantie vaak je badkleding aan hebt. Voor leuke zomerkleding zit je met Isla Ibiza Bonita altijd goed. Sand in My Shoes is dé plek voor jou om jouw Ibiza Style outfit te scoren.

Neem voor een strandvakantie voor de zekerheid altijd wat andere kleding mee. Wanneer je bijvoorbeeld in de zomer op vakantie gaat naar Ibiza of Griekenland is het bijna altijd mooi weer. Echter kan je het altijd slecht treffen met een dag slecht weer. Het is fijn als je in dat geval bijvoorbeeld een lange broek en vest bij hebt. 

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.