Voor visa service Amsterdam tot voor visa service China, bij Visa Service Desk bent u aan het juiste adres als u ontzorgd wilt worden op het gebied van het visum. Door voor Visa Service Desk te kiezen bespaart u in elk geval heel veel tijd en weet u bovendien dat het altijd in orde komt.

Single, double of multiple entry

U bent een visum nodig van het land waar u naar toe gaat, in de praktijk is dat vaak het consulaat. Een visum is overigens niets meer dan de toestemming van een land om in dat land te reizen en te verblijven. Een visum is beperkt geldig en vaak wordt gesproken van een single entry, een double entry en een multiple entry. Wie zich niet aan de regels rondom visa houdt, wacht strenge juridische maatregelen tot gevangenisstraf aan toe. Het is dus van groot belang dat u een visum heeft.

Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt

Visa Service Desk geldt als hét bemiddelingsbureau en als expert rond alles wat met het aanvragen van een visa te maken heeft. Dat doet Visa Service Desk altijd zo snel mogelijk. Bovendien voorkomt Visa Service Desk dat u met allerlei administratieve zaken te maken krijgt, iets dat u ook weer veel onnodige tijd kost. Uiteraard worden de werkzaamheden voor zowel de zakelijke als particuliere markt uitgevoerd.

Aanvullende documenten noodzakelijk voor visa service?

Nadat u de nodige bescheiden bij Visa Service Desk heeft afgegeven, biedt de bemiddelaar die bij het consulaat aan. Daar wordt de aanvraag voor het visum behandeld en is er akkoord, dan krijgt u een e-mail met daarop de datum van het visum en de procedure. Vanaf de dag dat het visum ingaat haalt Visa Service Desk uw visum, die u samen met uw paspoort en andere bescheiden teruggestuurd krijgt. Dat is eigenlijk alles, maar scheelt u een hoop tijd. Soms wil een consulaat bijvoorbeeld aanvullende documenten; ook dan gaat het bemiddelingsbureau voor u aan de slag. De deskundigen doen er alles aan de aanvraag zo goed mogelijk te laten verlopen en ontzorgt.

Gevrijwaard van administratieve rompslomp

Kiezen voor ontzorging is gevrijwaard blijven van een administratieve rompslomp en is er zeker van zijn dat alles rondom uw visum goed geregeld wordt.  Dit bespaart u kostbare tijd bovendien, soms is ook de te lange afstand reden om voor Visa Service Desk te kiezen. Ook in het voor- en natraject is dit hét bemiddelingsbureau. De medewerkers weten simpelweg het antwoord op alle vraagstukken rond visa.

Er moet een behoorlijke papierwinkel geregeld worden

Zo kan het soms noodzakelijk zijn om een garantsteller te hebben, iemand die financieel borg staat voor uw aanwezigheid in het buitenland en aansprakelijk kan worden gesteld mochten er voor de overheid kosten voortvloeien uit uw verblijf in het buitenland. Ook dan moeten er een behoorlijke papierwinkel geregeld worden en weet de bemiddelaar feilloos de weg. Vanaf het moment dat uw paspoort in het bezit is van Visa Service Desk, zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor uw documenten. Ook dat is een geruststellende gedachte.

Op vakantie naar een exclusieve bestemming? Lees dan nu onze blog!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.