Wat als je enorm van wandelen houdt, maar een wandelvakantie een niveautje te hoog gegrepen is. Elke dag 40 kilometer lopen…daar ben je niet op getraind. En de landschappen in Nederland ken je ondertussen op je duimpje. Wat doe je dan? Dan ga je een middenweg zoeken zodat je elke dag op een andere pracht locatie bent en zelf je loopafstand kan bepalen. Maar wat voor vakantie is dat dan, vraag je je natuurlijk af!

Heb je al eens nagedacht over Travelhome camperreizen? Je gaat met de meest luxe camper in Amerika reizen waardoor je elke dag op de meest mooie uitgestrekte locaties bent. Elke dag waan je je in een andere locatie en wandel je door de ongerepte natuur. De ene dag loop je over de route 66 gevolgd door Monument valley en twee dagen later begeef je je in de rotspartij van de Grand Canyon. Je loopt de zonsondergang tegemoet. Je ziet donkerrode rotsen die door de zon lijken op te lichten, hoge kliffen en duizelingwekkende kloven van meer dan 1.500 meter diep; zie je het al voor je?

Of wat dacht je van West Canada? Waar je begint in Tofino, een heerlijke wandeling langs de stille oceaan en tussendoor de walvissen boven de zee uit ziet komen. Vervolgens trek je met de camper door naar Strathcona Provincial park dat midden op het eiland ligt. Je begeeft je dan in een gebied met alleen maar bergen en bomen, daar waar het water zo kraakhelder is dat je kano op het water zweeft. Dit allemaal midden in de natuur waar je tijdens je wandeling helemaal tot jezelf kan komen.

Al met al geen standaard wandelvakantie waar je ook niet 1,2,3 aan denkt. Maar dit is zeker de moeite waard wanneer je wilt genieten van de meest unieke wandel locaties zonder dat je hiervoor doorgewinterd moet zijn.

Want zeg nu zelf, wie wil nou niet elke dag op een unieke locatie wandelen!  

Lees ook onze tips om voorbereid te genieten van elke wandeling op vakantie. 

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.