Zo krijg je het vakantiegevoel!


De bladeren vallen langzaam van de bomen en we dromen nog even weg naar het fantastische zomergevoel. De zon, de warme zomeravonden op het terras en heerlijk relaxen lijkt al zo lang geleden… hier kunnen we iets aan doen! Ben je net terug van vakantie en wil je het vakantiegevoel vasthouden? Of wil je met een kleiner budget ook nu het vakantiegevoel krijg? Wij geven tips hoe je dit kan doen!

Neem een vakantie gewoonte over

Misschien ben jij op vakantie een fanatieke lezer of deed jij elke dag een korte meditatie? Of misschien begon jij de dag wel met een ritje naar de bakker of een zwemmetje? Neem je vakantie gewoonte over en kom of blijf in die vakantiesfeer. Wat zeg nou eerlijk, zo blijf jij toch lekker ontspannen?

Maak een fotoalbum

Heb je net een gave reis gemaakt afgelopen zomer? Of lekker aan de costa brava gelegen met vriendinnen en een goede fotoshoot gehouden? Maak een fotoalbum! Hoe vaak kijk je wel niet naar die oude kiekjes? Op deze manier kom je weer even terug naar het paradijs en heb je zo een fysiek aandenken! Je kan old school knippen en plakken of maak online een album!

Vakantiehuisje in eigen tuin

Plan die ontspannings momentjes in na je vakantie. Dus laat je strijkwas, je administratieve taken en alles wat ‘moet’ even liggen. Bouw bijvoorbeeld je tuinhuis om naar een vakantiehuis! Blaas een luchtbedje op en laat die pyjamaparty met je vriendinnen beginnen! Of kruip op je loungebank met de tuin haard aan en haal alle oude vakantieverhalen op. Maak allemaal hapjes die je op vakantie hebt gegeten en zo heb je toch nog een vakantie avond.

Toerist in eigen land

Er zijn vast heel veel plekken die je nog niet hebt gezien in je eigen stad of eigen land. Misschien dus leuk om eens toerist te spelen in eigen land? Beklim de domtoren in Utrecht, ga naar het Anne-Frank Museum in Amsterdam, bezoek de molens of tulpenvelden of ga vlaai eten in Maastricht! Plan leuke dagjes weg en hou ‘vakantie in eigen land’! Hartstikke leuk!

Wil jij met een gerust hart op vakantie gaan? Lees dan ons artikel hoe je dat kan doen. 


Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.