Weekendje weg met je lief


Heb je een leuke vriend of vriendin en wil je even quality time together? Niets is leuker dan even een weekendje weg, samen lekker relaxen of op ontdekkingstocht in de stad! Wij geven je tips voor een leuk tripje, of je nou sportief wil doen, lekker wilt luieren of wilt feesten: er is voor iedereen wat wils!

Uitwaaien op het strand!

Niks is lekkerder dan uitwaaien op het strand! Als het je niet uitmaakt, kan je in alle seizoenen gaan. Is het wat kouder? Doe een lekkere warme trui aan en maak een stevige wandeling. Vervolgens kan je bij een strandtent lekker opwarmen met een kop warme chocomelk! Is het al wat warmen? Dan is het leuk om misschien een huisje te huren aan het strand! ‘s Avonds kan je dan met een wijntje onder een deken genieten van de sterrenhemel, hoe romantisch is dat!

Verken onze Zuiderburen!

Ben je toch meer van een stad? Gent is ideaal. Je rijdt er zo heen en is perfect voor een weekendje weg. Bezoek het kasteel in de stad en ga naar het design museum. Overal kan je lekker eten en ga tot slot in een van de vele bars een cocktailtje drinken. Deze stad is zowel leuk in de winter met alle kerstmarkten en versieringen als in de zomer op het terras! Heb je wat langer de tijd? Dan kan je ook nog langs het culinaire Antwerpen of bezoek de studentenstad Leuven en doe een bierproeverij! De Zuiderburen hebben perfecte bestemmingen voor een romantisch weekendje weg.

Fietsen op de Veluwe met je lief

Ben je toch meer een sportief type en wil je lekker de buitenlucht opzoeken? Dan kan je met je lief een weekendje fietsen. Dit kan je op veel plekken doen, zoals in de Ardennen, Duitsland of lekker dicht bij huis: op de Veluwe. Het is een perfecte plek om even geen druk verkeer te hebben, maar rust, groen en frisse lucht! Perfect om samen te zijn. Wil je liever nog een goed gesprek kunnen voeren en rustig aan willen doen? Dan kan je ook met de elektrische fiets op pad! Dus pomp die banden van je e-bike maar goed op voor een ritje en vervolgens kan je ergens de dag afsluiten met een overnachting. Ook op de Veluwe is een ruim aanbod van bijzondere overnachtingen. Zo kan je daarna lekker uitrusten in een safaritent, luxe chalet, boomstam of boomhut!

Wordt zen met een weekendje wellness

Zijn jullie allebei drukke werkers en zijn jullie er aan toe om even lekker samen te ontspannen? Plan een wellness weekend in. Zo bieden veel hotels wellness faciliteiten aan, kan je kiezen voor een een eigen hotelkamer met een jacuzzi of in een spa’s overnachten. Plan samen nog een lekkere massage in en laat je lekker verwennen. De avond kan je afsluiten met een glaasje prosecco en dan kan je daarna heerlijk tegen je lief aan kruipen en rozig in slaap vallen.

Voordelige vliegtickets voor een weekendje weg boek je via vliegtickets.nl. Lees ons artikel over vliegtickets.nl.


Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.