Als je op vakantie gaat ontkom je niet aan de gesponsorde relatiegeschenken. Een opblaasbare bal met logo in het zwembad of een strandparasol met tekst op het strand. Waarom zijn er zo veel vakantie relatiegeschenken? Wat is een goed vakantierelatiegeschenk? Enkele vragen die we in deze blog gaan beantwoorden. Want elk bedrijf zou relatiegeschenken moeten bedrukken zodat ze hun bedrijf promoten op vakantie.

Waarom een vakantie relatiegeschenk?

Wellicht een vraag die veel mensen zich zullen afvragen. Er zijn zo veel relatiegeschenken verkrijgbaar op het internet, waarom dan toch een relatiegeschenk voor vakantie kiezen? Een all inclusive hotel in Egypte vol met buitenlanders waar een strandbal met een Nederlands logo zichtbaar is. Je zult denken dat het dan weinig marketing biedt, dit is echter niet helemaal waar. Wanneer je deze strandbal gebruikt bij het zwembad of strand zullen die enkele Nederlanders die het zien gelijk opvallen. Hetzelfde geldt voor je bedrijfslogo. Dit is niet alleen mogelijk bij een strandbal, maar ook bij andere vakantie artikelen.

Wat is een goed vakantie relatiegeschenk?

Naast de bekende strandbal met bedrijfslogo zijn er nog een flink aantal meer relatiegeschenken die je kunt aanschaffen als relatiegeschenk voor de vakantie. Wat dacht je van een pet, t-shirt, handdoek of strandparaplu’s. Enkele voorbeelden die je kunt geven als vakantie relatiegeschenk. Hoe dan ook, ga deze relatiegeschenken bedrukken met je eigen logo of tekst. Zorg dat je strandartikel opvalt met een felle kleuren of een ludiek tekst. Een goed voorbeeld die hun logo met ludiek teksten koppelt is het merk Rumag. Met originele teksten hebben ze al veel relatiegeschenken verkocht die opvallen. Houdt echter wel rekening met je bedrijf en de branche waarin je actief bent. Grappige teksten als begrafenisondernemer is natuurlijk altijd gevoelig. Een partyverhuur bedrijf daarentegen kan natuurlijk met leuke en grappige teksten komen. Wacht dus niet langer en bedruk relatiegeschenken voor vakantie.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.