Een vakantie in een vakantiewoning op Terschelling begint bij de mooie reis naar het eiland. Neem de veerboot van Harlingen naar het eiland en laat de stress van alledag achter op het vasteland. Al bij aankomst vang je een eerste glimp op van de bijna eindeloze duinlandschappen die het binnenland van het eiland kenmerken en deze nodigt je tijdens je vakantie op Terschelling uit tot lange wandelingen. Ook fietstochten op de vlakke en verkeersvrije paden van het eiland zorgen voor een goed humeur tijdens je vakantie op Terschelling.

<Vakantie op je eigen tempo in een vakantiehuis op Terschelling


Op vakantie op Terschelling kun je eindelijk een goede nachtrust krijgen of de dag vroeg beginnen met een sportieve joggingtour op het strand. Tijdens je vakantie op Terschelling kun je genieten van de absolute onafhankelijkheid om je vakantie individueel naar eigen wens in te richten. De weg naar de kust is nooit ver weg op het eiland en voorzieningen zijn geen probleem op Terschelling. Vooral West-Terschelling, de hoofdplaats van het Noordzee-eiland, heeft goede winkelmogelijkheden en nodigt met zijn gezellige centrum uit tot wandelingen. Een vakantie op Terschelling biedt voor iedere vakantieganger iets passends: Je vindt er kleine vakantiehuizen op eenzame locaties op het eiland, maar ook gezellige appartementen voor het hele gezin of luxueus ingerichte huizen met highlights zoals een zwembad of sauna.

<Er is zoveel te ontdekken tijdens een vakantie op Terschelling>


Start vanuit je vakantieappartement op Terschelling voor heerlijke excursies op het eiland. Ontdek de flora en fauna tijdens wandelingen in de natuur en neem je viervoeter rustig mee tijdens je vakantie op Terschelling. Terschelling is een eiland waar een vakantie met hond echt leuk is, want je lieveling is niet alleen een welkome gast in veel accommodaties, maar kan zich ook naar hartelust uitleven op de meeste strandgedeelten van het eiland. Een wandeling door het wad onder deskundige begeleiding mag je niet missen tijdens je vakantie op Terschelling. Als je meer wilt weten over het Noordzeelandschap van het eiland, raden we een bezoek aan het Centrum voor Natuur en Landschap in West-Terschelling zeker aan.

<Een vakantie op Terschelling heeft het hele jaar door zijn charme


Een vakantie op Terschelling is niet alleen in de warme zomermaanden de moeite waard, want elk seizoen heeft hier zijn eigen charme. Als je van natuur en stilte houdt, moet je het eiland zeker bezoeken in de wintermaanden, wanneer de duinen besneeuwd zijn en je het strand vaak helemaal voor jezelf hebt op lange strandwandelingen met een frisse Noordzee bries. De lente, met zijn milde temperaturen, is een geweldig seizoen voor een sportieve fietsvakantie, terwijl de herfst je uitnodigt om met het hele gezin te gaan vliegeren. Ook vogelaars komen tijdens een vakantie op Terschelling met zijn kleurrijke biodiversiteit aan hun trekken. Ontdek de vele facetten van het eiland tijdens je vakantie op Terschelling en ga gewoon lekker genieten!

Wil je liever een van de andere Waddeneilanden genieten. Neem eens een kijkje op Waddenplaats.nl voor vele huisjes, bungalows, chalets en meer.

Check andere leuke en niet dure citytripbestemmingen in dit artikel. 

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.