De beste vakantiebestemmingen in de lente!

Het nieuwe jaar is begonnen en we verheugen met zijn allen naar de vakantieperiode. Op dit moment is het aardig koud in Nederland, maar over een paar maanden staat de lente voor de deur! Het is belangrijk om vroeg te boeken, maar welke vakantiebestemming ga je in de lente boeken? In het artikel ‘de beste vakantiebestemmingen in de lente’ wordt dat behandeld!

Dubai: de ultieme vakantiebestemming in de lente

Dubai is een stad in de Verenigde Arabische Emiraten en de hoofdstad van dit emiraat. Dubai is een moderne stad met de hoogste wolkenkrabber ter wereld en een grote shoppingmall. Als je van cultuur houdt kun je in de lenteperiode rondlopen door het oude centrum van Dubai. Wil je toch ontspannen in deze vakantie? Bezoek een van de vele stranden van Dubai! Langs de kustlijn van Dubai zijn er 12 openbare stranden. Er zijn ook privé stranden die alleen toegankelijk zijn voor bezoekers van een bepaald hotel.

Stockholm: de Europese topper

Volgens vele mensen kun je Stockholm het beste beleven als je er in de lente naartoe gaat. Stockholm is de hoofdstad van Zweden en een prima vakantiebestemming om te bezoeken in de lenteperiode. In Stockholm heb je de mogelijkheid om echt wat van de stad te zien. Zo kun je een fiets huren en lekker fietsen door de stad. Wil je geen fiets huren? Geen enkel probleem! Je kan altijd te voet gaan 😉 Ook heeft Stockholm wat eilanden die zich rondom de stad bevinden. Hier kun je prima wandelen.
Als jij een echte crea Bea bent kun je ook verschillende markten bezoeken. Hier verkopen ze design, kunst en veel vintage spulletjes.

Nederland

Ja het klinkt gek, maar in Nederland kun je ook leuke dingen in de lenteperiode! De lente in Nederland is een prachtige periode waar veel van onze prachtige bloemen in bloei staan. Als jij mooie foto’s wilt maken waar veel bloemen staan dan kun je naar de bollenstreek gaan! Je kan deze regio vinden in de provincies Noord- en Zuid-Holland. Oók is het prachtig om steden en dorpen te bezoeken waar je niet vaak naartoe gaat. De lenteperiode geeft de plaats die je bezoekt een hele andere atmosfeer!

Wil jij zonder vakantiestress op vakantie gaan? Bekijk snel ons artikel over vakantieproblemen!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.