Door de corona-crisis lijken veel vakantieplannen helaas niet door te gaan. De kans is aanwezig dat we het rest van het jaar niet meer naar het buitenland op vakantie mogen. Dit is natuurlijk erg jammer voor de mensen die al veel dingen gepland hadden. Gelukkig kan je in Nederland ook veel leuke dingen doen tijdens een ontspannen weekendje weg. In dit artikel zal ik een aantal leuke voorbeelden voor je geven en hopelijk kun je met deze tips een beetje makkelijker door de zware tijden heenkomen.

Fietsen of wandelen

In ons land zijn de mooiste wandel- en fietsroutes die je kunt vinden. Je kan heerlijk door de natuur rijden of lopen en genieten van de natuur. Het zijn de ideale weekendjes voor wanneer je wilt genieten van het weer en geen zin hebt in drukte om je heen. Je kan tussendoor rustig uitrusten op een terrasje op je route en in de avond kan je heerlijk overnachten bij een bed and breakfast.

Huur een bootje

In veel delen van Nederland is redelijk wat water te vinden. Wanneer het lekker weer is, kan je een bootje huren om lekker op het water te gaan dobberen. In de kop van Noord-Holland heb je bijvoorbeeld veel haventjes waar je een boot kan huren. Hier kan je rustig rond varen en aanleggen bij een terrasje om wat lekkers te gaan eten of drinken.

Stedentrip

Had je een stedentrip in het buitenland gepland? Geen probleem! Maar wat kun je doen in Nederland? In Nederland zijn er namelijk ook genoeg mooie steden die je kunt bezoeken. Zo heb je vast nog wel wat plekken die je nooit eerder hebt bezocht. Je kan hier heerlijk overnachten en helemaal tot rust komen. Je kan natuurlijk ook lekker gaan shoppen.

Je hoeft dus niet ver weg te gaan om van een weekendje weg te kunnen genieten. Wel is het belangrijk dat je het zelf leuk maakt en goed van tevoren plant wat je gaat doen. Zo kan je zo veel mogelijk uit je weekend halen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.