Uiteraard is er niks belangrijker dan de locatie van uw vakantiewoning. Hiernaast zijn de standaard dingen zoals het aantal slaapplaatsen en de prijs van het verblijf erg belangrijk. Naast deze kenmerken zijn er toch nog een aantal zaken die van belang kunnen zijn. Geef deze kenmerken dan ook zeker aan en doe dit dan ook op een simpele en korte manier. Als een huurder bijvoorbeeld een lijst krijgt te zien met tientallen verschillende prijs omschrijvingen, zal dit erg afschrikken en zal de kans op een reservering kleiner worden.

Foto’s

Het eerste waar huurders naar kijken, zullen uiteraard de foto’s van uw vakantiehuis zijn. Duidelijke en scherpe foto’s zijn dus erg belangrijk voor een presentatie van uw vakantiehuis. Neem dan ook ruim de tijd om foto’s van uw woning te maken. Laat bijvoorbeeld ook geen rommel en onnodige dingen achter op de bank of tafel. Deze storende factoren kunnen er al voor zorgen dat een huurder er van af ziet. Bekijk de foto hierboven en gebruik het als een voorbeeld.

Omschijving

Gasten vinden het fijn als ze in een korte lijst kunnen inzien wat er allemaal aanwezig is in een woning. Hiernaast kan dit ook omschreven worden in een omschrijving. Al bieden de meeste mensen echter niet veel tot geen aandacht aan een omschrijving. Dit komt dan ook meestal doordat omschrijvingen erg lang zijn. Probeer dus vooral geen lange en saaie omschrijving te maken, maar een korte en duidelijk omschrijving welke binnen een minuut gelezen kan worden. De kans dat zij de omschrijving zullen lezen, is dan een stuk groter.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.