Ben je op zoek naar de kneuterige gezelligheid van een camping, maar ben je toch zo gesteld op je hygiëne dat je jezelf nu niet meteen ‘s nachts op je slippers met een wc rol onder je arm het campingterrein over ziet wandelen? Dan is Camping 2000, of ook wel ‘Camping Tsjechië’ genoemd, misschien wel de keus voor jou! 

Ga jij voor het echt ouderwets kamperen in een tent of is een luxe vakantiewoning misschien meer iets voor jou? Met zijn brede aanbod aan verschillende kampeermogelijkheden is er genoeg keuze om deze vakantie er één te maken om nooit te vergeten! Van safaritent tot glamourtent, van stacaravan tot kampeerhut of gewoon binnenkomen met je eigen camper. Alle mogelijkheden om jou het gevoel te geven van een luxe vakantie in alle rust tussen het beschermde natuurgebied en de bergen van Januv Dul.

Onder leiding van een Nederlandse eigenaar zullen al jou behoeftes worden voorzien. Door de vele verschillende faciliteiten, zoals restaurant, minimarkt, biertuin, groot terras en vele activiteiten zul je dan ook niet snel de camping hoeven te verlaten.

Mocht je toch een dagje cultuur willen snuiven? Met een stad als Praag op anderhalf uur afstand en het sprookjesachtige Hrensko in de buurt valt er ook zeker genoeg te bekijken buiten de camping. Ook zeker niet te vergeten highlights zijn de grotten van Bozkov en de Jested berg. Mocht je meer informatie hierover willen; de host helpt je graag op weg.

Uiteraard is er ook aan de kleinere bezoekers gedacht. Camping 2000 staat bekend om zijn grote kindvriendelijkheid en met het grote zwembad inclusief glijbaan van 42 meter, verschillende sport en speelvelden en animatieteam, zullen ook zij zich zeker de hele vakantie kunnen vermaken. En zo kun jij rustig aan je tan werken op het terras!

Nieuwsgierig geworden of opzoek naar meer informatie? Neem een kijkje op onze site: https://www.camping2000.com/

Wil je naast Tsjechië nog meer plekken in Europa bezoeken? Lees dan ons artikel over een roadtrip door Europa. 

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.